Privé lessen

Privé lessen Iveta Hanusova

Deze lessen staan open voor mensen die omwille van hun persoonlijke situatie geen groepslessen kunnen of willen volgen. Voor het versterken van de spieren, het krachtiger maken van het lichaam. Of juist voor ontspanning, bewustwording  en ontstressen.

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever een yogales volgt waar en wanneer het jou uitkomt. Wat de reden ook is, de individuele lessen worden op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeftes en mogelijkheden. De tijdstippen, locatie en frequentie van de lessen zijn aan te passen op ieders schema.

Op toegankelijke wijze maak je in een privéles kennis met yoga en leer je effectieve oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties ten behoeve van je algehele gezondheid en welbevinden.

Aan de hand van een intakegesprek worden de lessen speciaal afgestemd op jouw niveau en jouw wensen. Heb je bepaalde klachten (bijvoorbeeld rugklachten), dan kunnen daar in een privéles specifieke oefeningen voor aangereikt worden. Naast bewegen wordt ook gekeken naar je levensstijl.