Yoga

Groepslessen

Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde fysieke inspanning in combinatie met mentale ontspanning. Van yoga worden je lichaam en geest sterker, gezonder en meer flexibel.

Prive lessen

Deze lessen staan open voor mensen die omwille van hun persoonlijke situatie geen groepslessen kunnen of willen volgen. Voor het versterken van de spieren, het krachtiger maken van het lichaam. Of juist voor ontspanning, bewustwording en ontstressen.

Yogatherapie

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. De kennis van Psychologie wordt gecombineerd met de positieve werking van Yoga en Sensi-therapie. Hierdoor wordt de psyche, het lichaam en de energiehuishouding tegelijkertijd bij het proces betrokken.

Kinder- / tieneryoga

Met kinderyoga gaan de kinderen door middel van beweging, meditatie, spel en fantasie op een ontdekkingsreis naar zichzelf. Kinderyoga heeft als doel om elk kind in zijn of haar kracht te zetten en hen te leren ervaren dat hij of zij er mag zijn. In de kinderyoga staat de aandacht voor het individu centraal.

Yoga met beperking

Zeker ook voor een kind met een beperking werkt yoga positief. Er zijn vele voordelen te noemen. Zo is bewezen dat kinderen sneller spierkracht op kunnen bouwen, het evenwicht gestimuleerd wordt en flexibiliteit ontwikkelt.

Stoelyoga

Stoelyoga is een milde vorm van yoga die wordt beoefend met behulp van een stoel. De meeste oefeningen worden zittend uitgevoerd. Bij staande oefeningen wordt de stoel gebruikt als ondersteuning.