Voor alle leerkrachten, ouders, opvoeders en professionals

Gratis webinar

 

Effecten van Bewust Bewegen met Kinderen

Ontdek de wonderlijke wereld van “Bewust Bewegen met Kinderen” en maak een positieve impact op hun leven!
Bewust bewegen is een magische mix van yogahoudingen, mindfulness en creatieve oefeningen, doordrenkt met energie en lichaamswerk. Het is een avontuurlijke reis vol speelsheid, leermomenten, uitdagingen, mindfulness en ontspanning.
Ons doel is om elk kind in zijn of haar kracht te zetten, want we begrijpen dat elk kind uniek is met verschillende behoeften en mogelijkheden. Maatwerk en individuele aandacht staan centraal in onze aanpak. Met bewuste beweging, meditatie, spel, creatieve oefeningen en fantasie ontdekken kinderen zichzelf en groeien ze op vele vlakken.

Bij “Bewust Bewegen met Kinderen” leert een kind bijvoorbeeld:

bewust worden van het lichaam,

persoonlijke grenzen ontdekken en deze leren stellen,

het lichaam te versterken en soepel te houden,

bewust worden van de ademhaling,

de concentratie verbeteren,

ontspannen,

contact te maken met zichzelf en anderen,

meer vertrouwen te krijgen in zichzelf.

Effecten bewust bewegen met kinderen
Over Iveta Hanusova
Er zijn nog talloze andere voordelen die ik graag met jou wil delen tijdens de GRATIS webinar! Hier kan ik je voorzien van uitgebreide uitleg, voorbeelden en praktische tips. Laat deze waardevolle informatie niet aan je voorbijgaan!
Als ouder, leerkracht of professional die met kinderen werkt, is dit een kans om het leven en de toekomst van onze kinderen op een prachtige en betekenisvolle manier te verrijken.
Benieuwd naar de wonderlijke effecten van “Bewust Bewegen met Kinderen”? Meld je snel aan voor ons GRATIS webinar en ontdek hoe je met eenvoudige aanpassingen in hun beweegpatroon geweldige resultaten kunt bereiken!

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in! Samen bouwen we aan een gezondere en gelukkigere toekomst voor onze kinderen!

Effecten van Bewust Bewegen met Kinderen

Ben jij er 24 januari 2024 bij?

Deze keer geef ik de webinar in de avond om 20.04 uur.

(Wil je wel, maar kan je die dag niet? Meld je dan alsnog aan en kijk later een opname.)