Yoga Retraite

Druk? 
Last van stress?
Onrust? 
En wil je even lekker opladen? 

Dan is de Yoga & Meditatie retraite in Tsjechië de juiste keuze voor jou.

In samenwerking met The Me Project organiseer ik een mooie retraite in Tsjechië.

Ik laat je als ervaren yoga docente en toegepast psychologe, de voordelen van yoga ervaren. Ilse, van The Me Project laat je als ervaren trainer en coach de voordelen van meditatie ervaren.

Dat doen we op een nuchtere, ongedwongen manier. Met veel humor.  Samen dagen we je uit om meer stil te staan bij jezelf. Keuzes te maken voor jezelf. We geven je inzicht over de natuur van de geest. Zodat je de rust en helderheid die je in Tsjechië hebt ervaren mee kunt nemen in het dagelijks leven.

We hebben voor jullie een mooi en uitdagend programma voorbereid. Je ondergaat een transformatie van “ik denk”, “ik voel”, ik doe” naar gewoon “ik ben”.  Dat is heerlijk en dat gunnen we iedereen!

Locatie
De retraite wordt georganiseerd op een prachtige boerderij in Tsjechië. Adembenemende heuvelachtige natuur, met de toppen van het Reuzengebergte op de achtergrond. Frisse lucht, donkere nachten met een prachtige sterrenhemel en véél stilte en rust. 

De woonboerderij biedt twee appartementen met totaal 10 slaaplekken (2 tweepersoonsbedden en 6 eenpersoonsbedden) verdeeld over 4 slaapkamers.

Beide appartementen hebben een ruime, gezellige woonkamer met zithoek, eethoek en een badkamer. Er is een volledig ingerichte kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. En natuurlijk hebben we ook een geweldige yogaruimte ter beschikking. 

Rondom de woonboerderij bevindt zich een ruime tuin met fruitbomen, hangmatten en verschillende rustplekken. Vanuit de tuin loop je meteen zo de bossen of velden in. 

Wanneer? 
Vanaf donderdag 3 september tot en met maandag 7 september.

Een typische dag: 

• 07:30: wake -up
• 08:00: yoga/ meditatie
• 09:00: heerlijk goed verzorgd ontbijt 
• 10.30: wandeling
• 13:00: lunch
• Vrij middagprogramma (op zondag een verassing) 
• 18:00: diner
• 20:00: yoga/avondmeditatie

De inbegrepen maaltijden zijn vegetarisch/ veganistisch. 

Praktische informatie: 
Prijs: €595,- 

Inclusief: 

– Roadtrip (vervoer naar Tsjechië en terug). 
– 4 overnachtingen op de woonboerderij (incl. bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen)
– 4x ontbijt, lunch en diner 
– Volledig programma Mindfulness, Yoga en Coaching. 

Voor meer informatie of boeken neem contact met me op via: